Automatic IIUM Schedule (AIIUMSF) sekarang dengan "vertical layout".

Ok, long story short, Automatic IIUM Schedule Formatter sekarang ada “Vertical Layout”, yakni jadual disusun dari atas ke bawah daripada kiri ke kanan. Untuk menggunakannya, cuma pakai theme gallery, kemudian tekan “Vertical Layout” seperti anak panah di atas, dan tada! Jadual anda secara automagically vertically layouted.

By the way, kalau korang perasan, secara default korang tak patut nampak screenshot theme kat dalam kotak macam kat screenshot atas. Itu pasal ada sikit security issue. Korang boleh “on” screenshot tu dengan tekan “allow” kat atas waktu chrome kata website ni tengah akses insecure resource.

This entry was posted in Projects and tagged . Bookmark the permalink.