Category Archives: Projects

These are post about my projects.

Testing auto post.

Posted in Projects | Tagged | 1 Comment

Old tweets get posted.

Posted in Projects | Tagged | Leave a comment

My Midnight Rambling.

PS: Text di atas ini dijana oleh satu project baru saya. Kalau anda lihat betul-betul ianya adalah tweet-tweet yang diletakkan kat dalam perenggan. Kat atas ni juga ada sikit perbualan dengan @bardsham93. Sepatutnya tweet bard keluar, tapi atas sikit bug … Continue reading

Posted in Projects | Tagged | Leave a comment

Testing 2

Stay calm everybody, this is just another blogmytweet test.

Posted in Projects | Tagged | 2 Comments

This is nothing. Just testing blogmytweet.

Assalamualaikum, apa khabar. Tiada apa nak ditulis, cuma nak test embedding post kat sini. Dibawah ni, ada iframe yang digenerate  kat blogmytweet. So, thats it. Good bye.

Posted in Projects | Tagged | Leave a comment

Automatic IIUM Schedule Formatter V5

Assalamualaikum semua! Apa khabar?Tanpa membuang masa lagi, dengan ini saya mengesahkan bahawa AIIUMSF versi 5 sudah online. V5 membawa Styler versi baru yang membawa beberapa perubahan yang memudahkan kerja-kerja me-style jadual. Jika anda pelajar IIUM yang baru tahu tentang kewujudan … Continue reading

Posted in Projects | Tagged | Leave a comment

Introducing Squasher!

Assalamualaikum semua! Apa khabar? Saya sihat… anda juga… etc, etc.Okay, so have I mention before that running ubuntu live from usb stick feels actually faster than an installed Ubuntu? Yes, there are several reason for that, and one of those … Continue reading

Posted in Projects | Tagged | Leave a comment

Automatic IIUM Schedule (AIIUMSF) sekarang dengan "vertical layout".

Ok, long story short, Automatic IIUM Schedule Formatter sekarang ada “Vertical Layout”, yakni jadual disusun dari atas ke bawah daripada kiri ke kanan. Untuk menggunakannya, cuma pakai theme gallery, kemudian tekan “Vertical Layout” seperti anak panah di atas, dan tada! … Continue reading

Posted in Projects | Tagged | Leave a comment

Status update!

Assalamualaikum semua! Apa khabar!Status update: Saya akan kembali ke CFS IIUM lusa nanti. Tada! Tak sabar nak balik. Bila dah sampai nak balik rumah pulak. Tak tetap pendirian.YourAgregator mode:So, semalam(kalau tak silap saya) saya dah upload YourAgregator update terkini. Untuk upload … Continue reading

Posted in Personal, Projects | Tagged | Leave a comment

Automatic IIUM Schedule Formatter, now v4.0!

Assalamualaikum semua! Apa khabar? What are you thinking? May be you are thinking “What? 4.0 already?”. Well, versi sebelum ini adalah 3.3, macam mana boleh sampai situ saya tak tau, dan kali ini ada sikit incompatible update, so “git tag … Continue reading

Posted in Projects | Tagged | Leave a comment